Visste du att om du är under 18 år eller 55 år och äldre, så har du rätt till rabatterade mobilabonnemang? Ungdomsabonnemang och Seniorabonnemang är två typer av abonnemang som är mer generösa och billigare än vanliga mobilabonnemang, och erbjuds av många mobiloperatörer.

Det har tidigare varit begränsad kännedom om dessa typer av fördelaktiga abonnemang, och svårt att hitta dem under ett tak. Detta förändrades dock när två varmt rekommenderade jämförelsetjänster startade i år. Den ena heter ungdomsabonnemang.se och finns till för att tillåta konsumenter hitta och jämföra de bästa ungdomsabonnemangen, och den andra är seniorabonnemang.nu. som finns till för att hitta och jämföra de bästa seniorabonnemangen. Dessa hemsidor uppdaterar och betygsätter kontinuerligt de bästa mobilabonnemangen för seniorer som är 55+, och ungdomar yngre än 18 år.

Vad man alltid bör ta i beaktning när man försöker spara pengar är att de kontinuerliga beloppen alltid blir stora på sikt. Att därför teckna ett fördelaktigt mobilabonnemang är en mycket bra idé, då en hundralapp per månad blir 1 200 kr på ett år, eller 12 000 kronor på tio år.

Idag är det dessutom väldigt enkelt att byta mobilabonnemang, och din nya teleoperatör som du är intresserad av att byta till kan i många fall även hjälpa dig med bytet.

Tycker du att det låter intressant med att spara pengar på mobilabonnemang så rekommenderar vi varmt att spana in följande hemsidor:

www.seniorabonnemang.nu

www.ungdomsabonnemang.se